Elikkä lähdimme lauantai aamuna pakettiautolla kohti Kotkaa,jossa kavereidemme mökki sijaitsee.Simo piti jo perjantai-illasta lähtien huolen,ettei vaan jää kyydistä.Sen jälkeen,kun saimme häkin autoon,jäpikkä pyöri ympäri autoa,ikäänkuin etsien koloa,josta olisi jo päässyt autoon valmiiksi.
Matka meni mukavasti,kerran pysähdyttiin kakatustauolle,mutta eihän jäpikkä malttanut tehdä tarpeitaan.Aamuset tarpeetkin jäi tekemäti,kun piti autoa vahdata....Ettei mua poloista vaan unohdeta kyydistä.
Venematka saareen sujui ongelmitta,ei siis tarvinnut jäpikän enään edes pyydystellä pärskeitä yli laidan.
Saari kun on ja ainut mökki saaressa,niin ei muuta kuin Simo irti ja nauttikoon vapaudesta.....näin ajattelin,mutta käytännössä.Jäpikän aika meni lähinnä mamman vahtimiseen,etten vaan vaikka uisi saaresta sorsien mukana pois.Noh,kyllä se jonkin verran viilätteli omissa jutuissaan,mutta pääsääntöisesti makasi ihan vieressä.
Uimisen saloihinhan Simo tutustui samassa mestassa vuosi sitten.Ajattelinkin,että lutraa meressä alvariinsa.Vene oli onneksi sellaisessa paikassa,josta paras mennä uimaan,joten Simo pysyi rannalla.....siis niin kauan,kunnes miehet lähtivät veneellä kalaan.Siellä se mennä kahlaili ja uiskenteli,minun mielestäni todella kylmässä merivedessä.
Yön nukkuikin sitten sisällä,ettei olisi tullut kipeäksi.Aamulla,kun mieheni heräili ja oli menossa aamupiille,sanoin,että ottaa Simon mukaan.Eipä jäpikkä lähtenyt mihinkään,vaan makasi mamman sängynvieressä sitkeästi mammaa vahtimassa.Hauska pakkaus.
Ajattelinkin heti aamusta,että pitää huolehtia siitä,ettei Simo mene enään uimaan,kun turkkikin oli hyvin kuivunut.Niin,eikö käyttänyt tilaisuuden heti hyödykseen,kun anoppi soitteli.Siinä puhuessani käänsin selkäni ja kääntyessäni takaisin Simo jo keijoili rantakivillä.Vaikka kuinka "kauniisti karjuin",että et mene....niin sinnehän se mulahti.
Jeeeee,takaisin tullessa olikin autossa "Koira-wunderbaum",kuten Pirjo asian esitti,mutta onneksi hajustin killui takapaksissa ja häkissä.
Nyt Simo onkin makoillut kovin väsyneen oloisesti takkiksen lattialla.Sitä se meri-ilma teettää.

Laitan muutaman kuvan,kunhan vaan saan itselleni niitä.Unohdin tietenkin oman kamerani kotiin ja latasin akunkin jo perjantaina valmiiksi.