Oltiin tosiaan sunnuntaina Porvoossa näytelmissä ja tuomarina toimi Ruotsalainen Göran Bodegård.Ilma oli kyllä koirien kannalta hieno,mutta näin liki karvattomalle kaksijalkaiselle tuli kyllä todella kylmä.
Simo sai EH:n ja oli avoimissa uroksissa neljäs.Oltiin ihan tyytyväisiä,vaikka tottakait ERIä lähdettiinkin hakemaan.Kotisivuillemme laitan arvostelun heti,kunhan saan jokun sen suomentamaan.Arvostelu ruotsiksi ja käsiala sellaista,etten saanut siitä mitään tolkkua.
Tässä muutama kuva näyttelyistä.
1910089.jpg
Oikealla Kati ja Alma.
1910096.jpg
Kaikki EH:n saaneet kehässä.


Oooh,olen vieläkin aivan pyörryksissä.Porvoosta tullessani kävin paijailemassa leo-pentusia.En ole meinaan koskaan nähnyt tuollaisia,liki luovutusikäisiä leo-lapsosia.Kyllä ne vaan on niin niin niiiin ihania,että hulluus iski täysin.
Kotona vaahtosinkin isännälle niiden ihanuudesta koko illan,eikä hän kommentoinut juuri mitään.Miksiköhän???
Sanoin lopulta,että älä pelkää vaikka vaahtoankin,en ole ottamassa nyt mitään koiraa saati pentua.
Pelkäsi varmaan kommentoida vaahtoamistani,ettei vaan näyttäisi vahingossakaan vihreää valoa sanomisillaan.Tapanani on kuulemma hienosti lukea rivienvälistä kaikkea sellaista,mitä hän ei ole tarkoittanut.
Etenkin silloin,jos itelläni on jotain mielessä,enkä saa kysyttyä sitä suoraan.Kaikki puhe on silloin puoltamista suunnitelmiini :) .Heh,on niin kivaa olla nainen!!