Oltiin tänään porukalla Hyvinkäällä uiskentelemassa.

Kuvia en pystynyt ottamaan ensimmäistäkään uimisesta,mutta siskoni räppäsi muutaman.Kiva reissu ja uusiksi otetaan.Kirjoitan paremmalla aikaa enemmän,mut nyt on setvittävä kodari ja pestävä pyykkii,sekä talutettava imuria ja moppia.

Siskoni sivuilla onkin jo juttua ja kuvia treffeiltämme> täällä Yllättynyt

* * * * * * * * * *

Jatketaan nyt uudemman kerran,kun olen ollut kerrankin reipas.Sain siivottua alakerran ja pestyä 4 koneellista pyykkiä,viikattua pyyhkeet,lakana ym ja siistittyä kodinhoitohuoneen yleensäkin....jes,nyt on hyvä mieli,mutta koko iltapäivähän siinä vierähti.Kaiken sain suunnilleen ojennukseen,kun siskokulta soitti hiukan ennen seitsemään,että mitä teen ja komensi,nyt kävelylle.Hohhoijaaa... ei olis kyllä millään jaksanut raahata lihaa liikenteeseen,Simokin on ollut ihan reporankana sen uintikeikan jäljiltä.

Tosiaan oltiin Hyvinkään koirakylpylällä 4 koirakon voimin.Mukana oli Johanna & Esteri,Niina & Papu ja minä & Simo,me edustimme tätä leijonaluokkaa.Mukana oli pikkuinen marsupilamimme eli vajaa 4kk vanha shelttipoika Rane,siskoni kanssa.Siskon leijona Pimu joutui jäämään kotiin alkaneen juoksunsa vuoksi.

Eiköhän pitänyt tulla taas pieniä mutkia matkaan,mutta kylpylän henkilökunta hoiti hienosti asian.Olimme varanneet päivän ja ajankohdan jo aikapäiviä sitten lauantaiksi,mutta varauskirjaan olikin lipsahtanut sunnuntai.Pääsimme aloittamaan kuitenkin ihan ajallaan,koska olivat onnistuneet siirtämään muiden aikaa myöhemmäksi,kiitos siitä Koirakylpylälle.Kokonaisuutena paikka on kivan valoisa ja todella puhdas.Jatkuvasti henkilökunta putsaili ja kuivaili lattioita.

Ennen altaaseen menoa koiruudet huuhdeltiin suihkussa.

Kuvassa marsupilamimme eli 4kk vanha shelttipoika Rane.

Kylpylältä löytyi liivejäkin joka kokoluokkaan, ja halukkaat saivat ottaa koirilleen liivit.


Kuvassa poseeraa Esteri pirteän värisissä liiveissään.

Jokainen meistä odotti malttamattomasti jo altaaseen pääsyä. Koiruudet hämillään ja omistajat into pinkeenä.Olihan tätä odotettu jo pitkään ja odotukset olivat korkealla.


Juuri ennen H-hetkeä...vasemmalla Papu ja oikealla Esteri.

Yllätys olikin melkoinen,kun nämä meidän uimarit olivatkin sitä mieltä,että ei tää ookkaan niin kiva juttu,kuin kesä ja järvi. Houkutuksia käytettiin jos jonkunlaisia,maaniteltiin,kehuttiin,heitettiin palloja ym leluja altaaseen,mutta ei aluksi millään.Porukkamme rohkein olikin tänään Papu,joka ylpeän omistajan seuratessa altaanreunalta,päättikin voittaa pelkonsa ja lähteä uimaan.Ei mennytkään,kuin hetki,niin Simokin päätti näyttää,että on "mies" eikä pelkää.Sen jälkeen uiskentelikin jo ihan mielellään.Videokuvaa olisi pitänyt saada Johannasta ja Esteristä....Esteri,kun oli päättänyt,että tuonne en todellakaan mene liiveillä enkä ilman.Sitten tulikin Kylpylältä uittaja avuksi.Niin meni Esterikin uimaan ja sen jälkeen tuntui kyllä jo nauttivankin siitä.Ei ainakaan enään laittanut hanttiin ja rupesi jo lelutkin kelpaamaan.Uimaopemme menikin seuraavaksi auttamaan piskuista Ranea.Poikahan polskutteli niin reippaasti...mutta pentuna ei jaksanut kauaa uida kerrallaan ja sitten tuli jo kylmäkin,mutta oli kyllä taas niin reipas pakkaus että.

Kuvasta päätellen tais ottaa siskokullan voimille enemmän...hih vähä se nuijii mut,kun laitoin tän kuvan.

Uinnin jälkeen siirryttiinkin kuivattelemaan koiruuksia.Kylpylältä löytyi 2kpl:tta sellaisia isompia ja tehokkaampia kuivaimia,sekä sitten pienempiä föönejä.Pyyhkeetkin tulivat talonpuolesta.

Kaikkinensa erittäin onnistunut reissu ja suosittelen kyllä muillekkin.Päätimme tehdä uusinnan reilu kuukauden päähän,josko Pimukin pääsisi silloin jo mukaan.