Lauantaina käytiin Lahden-Leojen järkkäämällä kaupunkikävelyllä Dare,Willen,Veeran ja Wilman kanssa.Leoja oli saapunut 9kpl valmiina ihastuttamaan Lahtelaisia.Kyllähän tämmöinen karvalauma herättikin huomiota ja Satun ihana mopsipoika Kuutti veti letkaa ylpeänä punaisessa takissaan.

Tässä kuva,kun oltiin lenkin jälkeen kahvittelemassa.

Ihana Kuutti

 

Dare sai uuden ihanan leikkikumppaninkin porukasta eli Aapon.Näillä pojilla tosiaankin synkkasi heti.Nyt odotellaan,että me emännykset saataisiin aikataulumme sopimaan,että pojat pääsisivät uudestaan temuamaan....tällä kertaa vapaana,ilman kahleita.

 

* * * * * * * * * * *

Kuvahaaste

Satu,Pave ja Manu heitti meille jokunen viikko sitten kuvahaasteen.....hmmmm,kovin hitaasti näin hämäläisenä taas vastasimme siihen.Mulla ei kertakaikkiaan ole mitään ihania talvikuvia Daresta.Viikonloppuna otin molemmista pojista kuvia,mutta lunta tuli sen verran reippaasti,ettei ne onnistuneet.

Vastaankin haasteeseen laittamalla kuvan edesmenneestä leijona mammastamme Mantusta.Tämä kuva on otettu Mantusta parvekkeeltamme vuonna 2008,mamman ollessa silloin jo yli 10 vuotias.Tässä oli sellainen rakkauspakkaus,johon oli ihan äärettömän moni muukin ihminen ihastunut...siis "Ei koiraihmisetkin".Lempileijonan kenneliin Annille lähetän edelleen kiitokset tästä rakkaasta,lempeästä jättiläisestä,joka tuli meille 4 vuotiaana,mutta sai kuitenkin elää kanssamme liki 8 vuotta.Tämä kuva on ollut blogissamme ensimmäisenä blogivuotenamme,ei siis Mantun ensimmäisenä tai toisena talvenaan ollessaan meillä.Päädyin tähän kuvaan,koska tämä leijona kokonaisuudessaan on muuttanut elämääni todella todella paljon.

 

 Haastan siskoni Veeran (Pimu,Wille,Rane),Vickyn (Zero),Niinan (Urho,Ruttu),Helppän (Jylhäkallion kennel) ja Pirjon (Luke,Lenny).

Etsi blogistasi kaunein talvikuva, mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle, jolla on blogi...

* * * * * * * * * * *

Simon ja Zeron pentuset köllöttelevät edelleen mamman turvallisessa massussa,haluamatta tulla tähän kylmään ja lumiseen helmikuuhun, ihmettelemään maailman menoa....tosin me ihmisvanhemmat emme jaksaisi odottaa enään päivääkään.Tänään on menossa vuorokausi nro 60 Zerolla ja mamma se tykkää vaan köllötellä sohvalla ja nauttia rapsutuksista.Kun tähän asti kaikki, astutuksesta lähtien on mennyt,kuin oppikirjassa,niin kaiketi ne pentusetkin syntyvät vasta laskettunapäivänä eli perjantaina 5.2.10.Tätä hetkeä odotellessa....odotellessa....odotellessa