Saanko esitellä............. Myzak-Boyzone´s Ace Up The Sleeve

 

Tällainen todella upea komistus saapui eilen Ruotsista meille, uudeksi perheenjäseneksemme.Kasvattaja Kerstin saattoi pojan meille ihan kotiin asti.Kutsuma nimi on siis Myzak....ja tällaisen hämäläisen kieli ei meinaa millään taipua.

Pojalla on nyt ikää sellaiset 2 vuotta 7 kuukautta.Terveystuloksetkin ovat ihan huiput elikkä lonkat A/A, kyynäret 0/0 ja silmät terveet.Kokoakin on siunaantunut,sanoisinko riittävästi, säkä 80cm ja painoa 80kg.Luonne onkin sitten aivan 100 ellei 110 :)

Tässä muutama kuva pojasta,jotka olen napsinut tiistaina,mutta meillä on ollut niin kova kiire,ettei kamera ole pysynyt meidän mukana.Lisää kuvia on toki tulossa.

Myzak ihmettelee....missähän hemmetissä mä olen??

mutta lumi pöllyy samallalailla,kuin Ruotsissa...Jihaaaaaa!!!

Myzak ottaa rennosti, kun Kestin on Facebookin lumoissa ;)

Myzak bongasi kissamme Donnan takan päältä....eivät välitä muuten toisistaan yhtään.

Vanhin tyttäreni tuli koulusta ja halusi heti tutustua poikaan......kädessä possunkorva.

APUA, mitä mä sanon sille,en osaa ruotsia...oho,se menikin itse istumaan.

Anna se korva jo minulle!!!!! Mä haluan sen!!!!

Nam!!!!

Ja tämän jälkeen hyppy sohvalle,jossa korva tuli nopeasti syötyä.

Ihan tiedoksi,että Jenna ei ole mikään ihan kääpiö,vaan mittaa on sellaiset 167cm eli poika on todellakin suuri.Laitan edellisen omistajan Mian ottamia kuvia pojasta joku päivä,kun tällä koneella ei ole yhtään kuvaa, koska asensin tämän koneen vasta hetki sitten.Upeita kuvia tiedossa!!!!

Myzakilla on ihania tapoja...rakastaa nukkua vieressä tai päällä.Leikkii innokkaasti leluilla, lenkillä ollessaan haluaa joko käden tai hanskan suuhunsa.Kiitos Mia,että kerroit tämän, sillä olisin varmaan tänään ihmetellyt,kun poika otti käden suuhunsa.Todella rauhallinen sisällä...ainakin toistaiseksi, mutta innostuu helposti leikkimään.Vieraita,joita meillä on käynyt, heistä poika ei juurikaan välitä.Pihalla saa olla vapaana,ei ainakaan vielä ole lähtenyt mihinkään, vaan kävelee perässä.Todellinen sohvan ja sängyn valtaja.Ei haittaa vaikka muita istuu sohvalla,vaan tulee päälle makaamaan ja antaa pusuja paaaaljooooon <3

Myzakki ei siis ole minun omaisuuttani...ihan kaikille tiedoksi,vaan poika asuu meillä täysivaltaisena perheenjäsenenä.Kaikki jalostukseen liittyvät asiat/kyselyt Kallion Eijalle,kiitos!!!

Kiitän todella paljon teitä kaikkia tästä ihanasta pojasta.....Kiitos Mia <3 Kiitos Kerstin <3 Kiitos Eija, että luotit minuun ja poika sai muuttaa meille!!!!

Mia, Myzakista pidetään hyvää huolta, aivan varmasti!!!!!Olet kasvattanut hänestä upean ja hienosti käyttäytyvän nuoren miehen!!!!! Saat olla ylpeä hänestä <3