Olimme eilen  Lahden ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina oli Leni Finne.Leonberginkoiria oli ilmoitettu näyttelyyn kokonaiset 44kpl.Tämä näyttelyhän oli Myzakin ensimmäinen Suomessa.Olin aivan kauhusta kankeena,kun jännitti niin paljon, miten meillä menee.Tämä yhteinen kieli, kun on vielä hakusessa ;) Poika otti todella rennosti näyttelyn, vaikka tilat olivat todella ahtaan.Yksi juoksuinen narttu sai pikkasen pojan pään hetkeksi sekaisin, mutta rauhottui siitä nopeasti.Kehä oli aika pieni,mutta onneksi oli laitettu matot,sillä muuten lattia olisi ollut todella liukas.

Kehässä poika oli rauhallinen ja rento, joka oli tarkoituksenakin, että saisimme näyttelyistä yhteisen mukavan harrastuksen.Häntää heiluttaen söi broileripullia.Arvostelu oli todella hyvä....eihän se huono voisikaan olla ;) Niin ne tulokset, vaikka löytyvät jo Leonetistäkin eli Avoin luokka ERI 2 SA.Nämä uudet näyttelysäännöt ovat vielä hiukan hebreaa, varsinkin tuo SA eli sertifikaatin arvoinen.Avoimessa luokassa SA:n sai kaksi  koiraa.

Wille (Gep's Big Bear's Champ Bear) aloitti myös tämän vuoden näyttelynsä upeasti, saaden avoimessa luokassa ERI 4.Loistavaa!!!!! Vaikka poika olikin ns turkiton, niin raameja jätkästä löytyy niin paljon, että moni turkissaankin oleva näyttää "vaatimattomammalta" Onnea siis Veeralle,Eijalle ja kasvattaja Ginalle!!!!

Spesiaalionnittelut Eijalle ja hänen koiruuksilleen....upea viikonloppu ollut.Lauantaina Lohjan pentunäyttelyssä Zorro (Boyzone's Happy Feet)  sai KP:n ja oli ROP-pentu.

Sunnuntaina Otso (Rekileijonan Hunaja-Otso ) teki taas mahtavaa tulosta, Junioriluokassa ERI1 SA PU4.

Tästä lähtevät onnittelut myös kasvattajille eli Rekileijonaan Eirelle, Ruotsiin Kerstinille ja Ginalle!!!!

Mialle jälleen kerran suuri kiitos, että on antanut mahdollisuuden siihen, että Myzak asustaa luonani!!!!

Tuomarin syynissä

Arvostelua.....Wille ja Veera oikealla......sanoisinko erittäin tarkkana :D))

Pientä sähläystähän pitää aina meidän näyttelyissä tunnetusti olla.Kehäsihteeri huusi,että kilpailuluokka valmistautuu.Me mentiin reippaasti kehään,mutta hiukan taas liian aikaisin.Yritettiin olla kehänreunalla sillee huomaamattomina :))

Tässä Veera & Wille

Sekä lauantainen sankari Zorro,Pennut 5-7kk PU-1 KP ROP-pentu