Käytiin taas eilen Pogon ja Myzakin kanssa sorakuopalla iltalenkillä. Lenkki on sopivan mittainen pikkumiehelle ja maastokin on mukavan vaihtelevaa. Löytyy korkeuseroa, metsäpohjaa, hiekkaa ja vielä luntakin. Nauttivat todella, kun saavat vapaana hillustaa. Kierretään aina sorakuoppa ja siitä sitten takaisin kotiin. Simosta tulee otettua ihan liian vähän kuvia, mutta johtuu ihan siitä, että poika on mulla aina hihnassa tai muuten lenkkimme venyvät tutussa maastossa tuntien mittaisiksi, kun poika lähtee aukkoja tarkastelemaan :) Polkupyörää on nyt kokeiltu Myzakin kanssa ja hienosti toimii. Täytyy nyt aloittaa pyörälenkit poikien kanssa. Simo pitäisi vaan ensin lenkittää kunnolla, ennen ku lähetään pyöräilemään, muuten on liikaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. On se vaan uskomaton energiapakkaus edelleen, Simolle 6,5 vuotta ei todellakaan tunnu tai näy missään.

Myzakki tiputti jo pohjavillansa eli on ottanut kevään ajoissa vastaan bikineissään. Simolla vuorostaan on mitä mahtavin turkki.On se vaan upea eläin kunnon turkissa. Pogo taasen tiputtaa pentukarvaa ja se vasta onkin ihanaa, kun sellaista hienoa karvaa on silmät ja suu täynnä, kun harjailee.Olenkin nyt harjannut liki joka ilta, että saisi kaiken irtoavan pois.

Pitkänäperjantaina treffataan Hyvinkään koirakylpylällä ihana Helmi tyttönen. Neiti on muutaman viikon Pogoa vanhempi Lazylion´sin kasvatti. Toivottavasti pennelit suostuvat uimaankin. Tosi kiva, kun naapuri kaupungista löytyy liki samanikäinen leikkikaveri.

Tässä muutama kuva eiliseltä lenkiltä.

Harjunpäälle kiivetty ja lenkki alkakoon.

Kuten kuvasta näkee,niin lunta vielä riittää.

Myzak mietiskelee

Pogo 18 viikkoa

Ja kotia kohti.... Lumen alta paljastunut minun ja Daren treenipuu... tuli niin haikea mieli taas :(

Myzakilla kiire kotiin SYÖMÄÄN!!!!

Pogo söpöliini <3 <3

* * * * * * * * * * * *

Myzakin ja Helmen jälkeläiset kasvaa huristelevat Kennel Maxigorissa. Kauniita puppeleita <3 <3

08.04.2011

08.04.2011

08.04.2011

10.04.2011

10.04.2011

13.04.2011

13.04.2011

13.04.2011

13.04.2011

Pari prinsessaa saattaa etsiä edelleen sitä omaa kotia. Pentukyselyt Kennel Maxigor, Monna Snellman. Linkki kotisivuille

 

Mukavaa Pääsiäisen odotusta kaikille!!!!!

Perunanarssissit eteisessä toivottamassa vieraat tervetulleiksi.

Tosin Pogo vei jo yhden kukinnon mennessään :))