Kaikkea on sattunut ja tapahtunut,niin blogikin on jäänyt ihan taka-alalle.Jospa nyt jotain kuulumisia lisäilisin tännekin.

Myzakin kanssa ollaan käyty näyttelyissä vaihtelevalla menestyksellä,mutta suurin saavutuksemme on kesäkuisessa Riihimäen näyttelyissä, jossa poika oli VSP ja nappasi siten ensimmäisen SERTinsä.

Tässä kuvia Riihimäen näyttelyistä.

Myzakin vallan hurmaavat pennut ovat kohta 4 kuukautisia.Monna, Kennel Maxigorista,sekä pupsien omistajat ovat lähetelleet aivan ihania kuvia pentusista.Teen pentueelle jossain vaiheessa omat sivut,johon lisäilen kuvat.

Leoleirillä pennut saivat osallistua alaikäisinä leirin näyttelyyn,josta napsahti sekä ROP,että VSP tittelit.Todella kauniita,vahvoja ja tasaisesti kasvaneita koko katras.

VSP-pentu Maxigor MagicPearl & ROP-pentu Maxigor Marshal Ace. ONNEA HANNA & KATJA  

* * * * * * * * * * * * * *

Simo eli Ramavan´s Zauber käy ja kukkuu,kuten ennenkin.Poikahan täyttää syksyllä jo 7 vuotta,mutta askel ei paina edelleenkään.Tässä videopätkää todisteeksi.LINKKI TÄSSÄ

Kummallakin yhtä fiksu ilme 

Seuraavaksi muutama kuva Simon jälkeläisistä.

Simon jälkeläiset maailmalla on pärjänneet hienosti näyttelyissä.Kinglords Mr Maurice 10 kuukautta, oli ollut paras Juniori Puolassa pidetyssä näyttelyssä.

Tässä myös tuomarin arvostelu:BIG ELEGANT DOG WITH NICE HAED WITH BLACK MASK, EXCELLENT  DYNAMCI MOVEMENT, GOOD BOTTOMLINE ,STRAIGHT BACK.Mr Maurice asustaa ja elelee Tsekeissä.

Kuva ja arvostelu kopioitu Kennel Kinglordsin sivuilta.

Kinglords Miss Marlene vuorostaan on myös loistanut näyttelyissä.Marlene asustelee Slovakiassa.Miss Marlenestä olenkin nähnyt paljon kuvia,kun omistaja Jana on Facebook kavereitani.

Tässä kuva kauniista,joskin nyt turkittomasta neidistä.

  

Miss Marlene 11 kuukautta.Viime viikonloppuna Puolan näyttelyistä 2*CAC-CERT,  2*V1,  2*JUNIOR VINNER.  CONGRATULATIONS JANA AND MISS MARLENE  

 

Miss Marlene 9 kuukautta

* * * * * * * * * * * 

 Suomessa asustelee Maritan ja Sepon tyttärellä, Marjukalla Mr Moto Moto

  

Komea Kinglords Moto Moto 9 kuukautta (kuvat Marita Laine-Aro)

Kinglords Mr Rico (kuva Marita Laine aro)

 * * * * * * * * * * * * * * 

Pienimmäinen,mutta ei yhtään sen vähäisempi on Englanin ihmeeni Sir Pogo.Poika on eneriaa ja ideoita pursuava punainen rakkauspakkaus.

Ikää on kertynyt jo 7 kuukautta...tämä aika menee ihan liian nopeasti.Muutama kuva myös tästä hyvän tuulisesta veijarista.

Pogo~Cleon Costi Memento Av Ruben 6 kuukautta

Pogo ~7kuukautta (kuva Arja Tervakorpi)

Pogo kisuttaa Juhannuksena ojassa.....kivaa oli,kuten arvata saattaa.

 

 

Nyt on taas päivityskiintiöni täynnä.Kuvia ja juttuja olisi vaikka kuinka paljon,mutta lisäilen niitä joku toinen kerta.

Pakko tehdä ihan omat päivityksensä Melkuttimen reissusta,sekä siitä,kun kyläilemässä kävi Ruotsista 4 kauan odotettua,ihanaa naista.