Simoa käytiin tänään hieromassa ja kovasti poika tuntui nauttivan siitä.Nenästä aivoaineet valuivat ja huokaili,tyyliin,lisää...Tunnin verran tiivistä hierontaa ja nyt poika makoilee takan edessä reporankana.Selkälihaksissa oli havaittavissa "jäykkyyttä" (vai mitä se oli?),mutta jalkojen liikkeet olivat hyvät ja venyivät liki pari metrisiksi,hiukka liioitellen:) Peräpään lihaksisto oli myös kunnossa,toisin kuin emännällä.Tämä oli ensi kerta,kun Simoa ihan hieromalla hierottiin ja sovimme niin,että otamme hierontaa vielä tulevaisuudessakin.Hierojana meillä hääräsi Helena Pietilä Hyvinkäältä,Toimivasta Tassusta.

1361135.jpg


Perjantai-iltana tulikin sitten Tonttuiltua Lahden-Leoissakin hääräävien Tonttusten kanssa,Katin mökillä.Mukavata oli,kuinkas muuten.Tonttuilu on aina hauskaa.Syötiin,syötii,syötiin ja vielä kerran syötiin.Eihän sitä enään muuta jaksanutkaan.Mahaa lasketeltiin piirileikein kuusen ympäri ja ilolientä maistellen.Kuvia laitan muutaman,kunhan vaan laiska-minä jaksaa ja nyt ei jaksata.

Tässä nyt niitä tonttuilevia Tonttusia.

2138226.jpg

Mökki jossa tonttuilimme oli vuonna 1918 rakenettu maalaistalo,jossa ihanat korkeat huoneet.Tässä mökin emäntä Kati,pitää meille hyber-tontuille luentoa siitä,kuinka pitää käyttäytyä....ei vaiska toivottaa tervetulleeksi mökilleen.

2138203.jpg

Ja tää tonttu yritää selittää meille muille,että pullossa on ihan varmasti kuumaa mustaherukkamehua....heh ja luuli meidän uskovan,johan tontun nimikin sanoo,että tarua koko juttu.Saanko esitellä Satu-tonttu.

2138214.jpg

Ja liikuntaahan ei saa koskaan unohtaa kokonaan.Tässä lämmitellään lihaksia,ennen suurta urheilusuoritusta.Kuvassa Sirpa-tonttu vanteineen.

2138219.jpg

Tässä vuorostaan Kati-tontun tyylinäyte.Asennosta antaisin täydet 10 pistettä.

2138228.jpg

Tässä tarkastetaan joulukuusi,jotta tulee kestämään ja pystyssä pysymään suuressa urheilusuorituksessamme eli piirileikissä.Hyvältä vaikuttaa.

2138232.jpg

Baila baila....eiku siis Piiri pieni pyörii,tontut siinä hyörii,sormet sanoo soo-soo-soo ja kitalaki naps-naps-naps......

2138223.jpg

Seuraavaksi astuivat Gary Mooret lauteille...tai näin ainakin tontut luulivat...

2138245.jpg

Tässä toinen kitaristi.Sirpa-tontun ilmettä,kun katsoo,niin herää kysymys "Pitäisikö kitara virittää" vai menikö kuusesta havunneulanen jalkapohjaan........jaaa-a.

2138206.jpg

2138210.jpg

Aatella.......tonttujakin voi ruveta väsyttämään,näin joulun alla.

2138364.jpg

Herätys Mallu-tonttu, tonttulakki äkkiä takaisin ja syvälle pehmoiseen päähän.

2138252.jpg

Pihapiirissä oleva vanha aitta....siis ihana.

2138239.jpg

Kaikki kivahan loppuu aikanaan,kuten nytkin.Taas pitäisi muuttua tontusta äidiksi,duunariksi,siivojaksi...lista olisi loputon.Ja kun se tonttuilu on kuitenkin liian lähellä sitä itteensä eli minua.Tontuksi on helppo muuntautua,mutta paluu arkeen huomattavasti vaikeampaa,hih.

Suuri kiitos Katille,että pääsimme mökillenne!!!

Kaikille tontuille kiitos taaaaaaas ihanasta ja piristävästä seurastanne!!
Taas joskun otamme revanssin,vai mitä????