Oltiin Simon kanssa molempina päivinä Messarissa ja ihan tyytyväisinä palattiin kotiin.

Lauantaina Ranskalainen tuomari antoi Simolle ERI:n,kuten kaikille valioluokan 18:sta urokselle.Simo käyttäytyi kuin peltopelle lauantaina.Yritti astua raivokkaasti ihmisiä,en meinannut saada koko poikaa kehään,kun bongasi erään nartun ihanaiset tuoksut.Kaiken kukkuraksi heitti vauhdissa 180 astetta ympäri,kun juoksimme muiden urosten kanssa kehää ympäri...ei onneksi murahdellut eikä muutenkaan käyttäytynyt takana tulevalle Rubenille uhkaavasti,mutta mikä lie aivotus tuokin.

Sunnuntain näyttely menikin jo paljon rauhallisimmissa merkeissä.Ei turhia hötkyilyjä,rempomisia,astumisesta puhumattakaan,eli poika käyttäytyi ihan mallikkaasti.Tuomarina oli supisuomalainen Elina Haapaniemi,joka jakoikin tänään sekä ERI:ä,että EH:ta valiokehässä.Simo sai EH:n,josta olen ihan tyytyväinen,koska arvostelu oli mielestäni erittäin todenmukainen.Olisi toivonut pojan olevan muhkeampi,muuten olikin ihan positiivista sanottavaa.

Lisäilen arvostelut taas kotisivuille....kunhan jaksan,kerkeän.....ja etenkin viitsin.

Kuvia ei tällä kertaa ole,koska valaistus ei ollut meidän ammattitaidolle sopiva.Kaikki kuvat epäonnistuivat.Videopätkää Veera otti onnistuneesti,mutta sitä kun ei voi kaiketi tänne lisätä.

Veeruskan Wille poika nappasi hienosti ERI:n eli se putki jatkuu näin Suomen kamaralla edelleenkin....hienoa!!!!

Pitäisi varmaan kuviakin lisäillä tänne,mutta ei nyt oikein ole sellaisia ja kamera on tuossa muistikortti pursuten kuvia,mutta ei jaksa tyhjentää sitä.

Joulu tuleekin ihan kohta,pitäisi varmaan jollain tasolla keskittyä senkin valmisteluun.Kunhan saan kuvat kamerasta ladattua koneelle,niin lisäilen niitä sitten tännekin taas.