Myzakilla ja Helmillä oli rakkautta ilmassa 19.01.2011eli näin virallisemmin Boyzone´s Ace Up The Sleeve astui Maxigorin Melixanthian.Pentujen arvioitu syntymäaika olisi viikolla 12. Molemmat koiruudet ovat terveitä ja äärettömän ihana luonteisia.Sukusiitosprosentti 4:lla sukupolvella on 0% ja 8:lla sukupolvella 0,77%. Lisätietoa yhdistelmästä löytyy Kennel Maxigorin sivuilta ja meidän omiltakin kotisivuiltamme.Kovasti täällä ollaan peukut ja varpaat pystyssä,että pupseja syntyisi.

Helmen olen nähnyt ensimmäisen kerran Hollolan pentunäyttelyissä ja olen aina tykännyt plikasta.Tässä muutama kuva Helmistä,jotka koppasin Monnan sivuilta...on se vaan niin kaunis

Maxigor Melixanthia

HD B/B
ED 0/0
silmät ok / eyes ok
 sydämen kuuntelutulos: ei sivuääniä / Heart examined, healthy
 2 x sert  3 x varasert / 2 x CAC  3 x RE-CAC 

* * * * * * * * * *

Muuten meidän arki rullaa ihan normaalisti.Myzak on upeasti kotiutunut ja yhteinen kielikin alkaa jo löytymään.Näyttelykalenteria ollaan kimpassa tutkittu ahkerasti ja olen pojalta kysellytkin,että mihin haluaisi mennä...tuntuu kaikki kelpaavan,mutta katsellaan ja mietitään nyt vielä.

Simo ontui takajalkaansa tuossa pari päivää sitten,mutta oli näköjään jotain hyvin ohimenevää.Eilen ei ollut enään mitään ontumista havaittavissa.Odotan jo innolla,että pääsisi himaan,sillä ulkona on aivan mielettömän ihana keli ja tien pinta sellaisessa kunnossa,että pakko päästä potkukelkkailemaan.Simohan rakastaa kelkkailua aivan sikana,laji jossa kerrankin on vauhtia riittävästi,kun mamma tuntuu olevan aina liian hidas.Tosin taitaa vielä kelkkailu Simon osalta odottaa,sillä haluan jalan olevan varmasti kunnossa.Myzakin kanssa olen kokeillut kelkkailua kerran,eikä poika yhtään vierastanut kelkkaa.Tosin matkakin oli tosi lyhyt,vain reilu kilometri.

Muutoksiakin on töllissä tapahtunut.Olen inhonnut meidän alakerran tuulikaapia jo useamman vuoden ajan.Sinne asennettiin 6 vuotta sitten kaapistot,joista en koskaan tykännyt,koska veivät mielestäni aivan liikaa tilaa.Nyt ole tyytyväinen lopputulokseen.Seuraavaksi vuorossa kuvasarjaa remontista ja sen edistymisestä.

Tästä lähdimme liikkeelle.....kaapistot seuraavaksi pois......sitten lasitiilet,laatat lattiasta,katto ja väliseinää nurin.

Uutta seinää pystyssä,väliseinää siirrettiin siis reilulla metrillä.........lattia saanut uudet laatat.........ja nyt mulla koirantarvikkeille omat kaapit eteisessä,siitä olen niin onnellinen.

Tässä tuulikaappi tänään,liki valmiina...............Pentikin pollekin löysi paikkansa naulakon päältä.................maalasin jakkaran valkoiseksi,nyt saan kengätkin helpommin jalkaan.