Pennelit kasvaa kohistelevat täysillä.Kolmella pojalla on jo kilon maaginen raja ylitetty. Tyttönen pitelee painon suhteen peräpäätä,mutta kovasti on kasvanut Kilju-Iitakin.Syntymäpainoon (445g) on tullut lisäystä jo huimat 279g.Kohta pääsenkin taas hypistelemään palleroita ja ottamaan uusia kuvia.Tässä Zeron blogista kopsattu kuva....penneleillä on kaikki hyvin :o)

 

* * * * * * * * * * * 

Daren kanssa käytiin rokotuksissa ja samalla tuli punnittua poika.Painoa oli 1 vuotiaalle kertynyt jo 63,4kg ja säkähän on sielä reilussa 80 sentissä ollut jo pitkään.Mamman pikkupoika.

Puhelimella räpsästy huonolaatuinen kuva Daresta.

* * * * * * * * * * * *

Simosta napsin kuvia eilen,mutta ovat edelleen kamerassa.Yritettiin täällä töissä siirtää kuvat kamerasta koneelle,mutta ei ollut sopivaa muistikortinlukijaa.Täytyy myöntää,että poika on kyllä ulkonäöllisesti mielestäni niiiiin komea,kun on kasvattanut taas upean talviturkkinsa.

Meillä ei poikien käsittelyssä mitkään lelut kauaa kestä,se on taas todistettu.Ostin keskiviikkona Riihimäen eläinkaupasta muutaman pallon meidän pallofriikeille.Toinen eli se kestävämpi versio ei kiinnosta liki ollenkaan,mutta se pehmeämpi vinkinkuva versio....se ei enään vingu,ja varsinkin Simon käsittelyssä saa edelleen kyytiä.Dare on hauska tapaus..leikkii vinkuvilla leluilla ja itkee itse lelun mukana piiiiiitkään ja hartaasti.Pitääkin ottaa kuvia meidän tämänhetkisestä lelu tilanteesta.Kaikille on tehty jonkin asteinen patologinen tutkimus.

Daren ajattelin ilmoittaa Koirauinnin SM-kisoihin.Saas nähdä kuinka poika saadaan pysymään veneessä....mutta sehän ei suinkaan ole mun ongelma,vaan sen veneessä olijan     Simon erkkariin menoa tässä mietin edelleen,tosin onhan tässä vielä aikaa ilmoittautua.

Lauantaita odottelen jo innolla,sillä Nastolasta on Aapo kera Krissen tulossa meitä moikkaamaan.Sitten saavat pojat painia.Sunnuntaina ollaankin menossa Hyvinkäälle kaupunkikävelylle ja sen jälkeen uimaan Koirakylpylälle.Ohjelmaa on taas koko viikonlopuksi.