Nyt kyllä on ollut niin kiire töissä,ettei uskois laman olevan ovella.Ei kerkee tekemään yhtään mitään muuta Otsan rypistys että sorry vaan blogimme lukijoille,ettei täällä pahemmin uutisia ole viimeaikoina ollut.Lupaan parantaa tapani,kunhan nämä kiireet hellittävät.

Simokin on jo toipunut kennelyskästään.Oli se vaan kurjaa kuunneltavaa/katseltavaa,kun kun koira kökii keuhkojaa päivänvaloon.

Kävimme sunnuntaina Viialassa kurkkimassa taas Helpän pentusia.Voi viude miten kamalasti ne olivatkaan kasvaneet ja muutenkin syötävän suloisia paketteja.Kyllä tuollaiset 6 viikkoiset pentuset ovat sitten niin ihania.Tässä muutama kuva ihanuuksista.Enkä nyt todellakkan tarkoita tuota vähemmän karvaista otusta tuossa oikeassa reunassa,joka muistuttaa lähinnä tuulen pöllyttämää heinäpaalia.

Tässä siskoni tyttö tutustuu ensikertaa leonpentuun......

* * * * * * * * * * * *

Lauantaina olimme kavereidemme kanssa Messarissa mesuilla.Porukkaa oli,kuin pipoa...heemo meinasi mennä.Mitään en sieltä oikeastaan ostanut,kun ei löytynyt mitään kivaa ja toooosi kiva olikin mun budjetille aivan liian hintavaa....kuten kuvassa oleva keinu.

Messutarjous 600€

Tämmösseen mä haluan,kunhan vaan jostain löytäisin.

Asetelma...hmmm onx tää häihin alunperin tarkoitettu???


Hauska,mut olen aiemmin upeampiakin Messarissa nähnyt.

* * * * * * * * * *

Pitihän nyt yksi kuva Ranestakin taas laittaa.

* * * * * * * * * * * *

Siis ihan oikeasti....KEVÄT ON TULLUT Yllättynyt