Jouluun on enään noin viikko ja meillä kaikki valmistelut ovat kesken.Jospa sitä ensi viikolla saisi jotakin aikaiseksi, kun olen töistä vapaalla.Viime aikoina olenkin panostanut aika paljon itseeni, eli tehnyt kaikkea kivaa tai ollut ihan vaan tekemäti yhtään mitään.Siskoni ja hänen lastensa kanssa käytiin Vantaan Flamingossa viettämässä rentouttavaa ja ihanaa kylpylälomaa. Nyt tulevana lauantaina lähdemme samalla kokoonpanolla katsomaan lasten suurta suosikkia Hevisaurusta...OuJeeeeeee :o) Illalla kurvataankin siskon kanssa Kahvakoplan pikkujouluihin.

Daren ruumiinavausraporttikin tuli ja tuloksena oli tuo sama, josta jo aikaisemmin kirjoitin eli äkillinen sydämen vajaatoiminta.Ikävä on edelleen ihan päivittäin,mutta sain Daren paperit vihdoin lyötyä nippuun,kansioon ja siitä vetoketjun kiinni.Tähän asti ne ovat olleet työpöydällä levällään......eräänlainen etappi tämäkin!!

Simo on kasvattanut upean turkin ja oppinut aivan uusia asioita....hmmmm....kaikki ei niin hyviä.Meillä koirat ovat pääsääntöisesti olleet aina alakerrassa,kuten olen aiemminkin joskus kirjoittanut.Nykyisin Simo on sitä mieltä,että hän ei yksin alakerrassa ole,vaan juoksee yläkertaan,syö kissan ruuat,ottaa lelun suuhunsa ja menee sänkyyn nukkumaan.Alakerrassa levittää kaikki lelut,kun tulee sisälle.Leluilla on oma kori, josta Simo ennen kävi ottamassa sen lelun joka kiinnosti,mutta....nykyään kaikki levitetään lattialle ja sitten mennään sohvalle makaamaan,kun ei lattialla enään mahdu olemaan :o) Näyttelyissä en enään Simoa käytä,sen olen päättänyt.......katsotaan sitten kahden vuoden päästä,kun pääsee veteraaniluokkaan.

Pitäisi niitä kuviakin tänne joskus lisäillä, jos sitten ensi viikolla,kun olen kotonakin.Saisi otettua kuvat päivällä, niin olisivat EHKÄ paljon parempia.

Kaikkea kivaa on tapahtumassa ja vähemmän kivaa tapahtunut, mutta siitä kerron sitten toisella kertaa!!!! Tänne ei tule enään kirjoiteltua niin usein, kun melkein kaikki tulee kerrottua jo Facebookissa, mutta en lopeta blogia kuitenkaan, koska tätä on itsekkin hauska aina välillä lukea.Monta kertaa ollaan tarkisteltu esim lumitilannetta täältä,kun ei muista muuten.

Simo sanoo heippa...palaillaan!!!