Edelleen kiireet pukkaa päälle,niin paljon,etten ole edes blogia kerennyt päivittää.Tosin eipä mitää kamalan kummoista ole edes kerennyt tapahtumaan.

Vappu tuli vietettyä hyvässä seurassa,kavereiden kanssa meillä ihan kotosalla.Perjantai-iltana lähdinkin vuorostani viettämään heille iltaa.Lauantaina sitten kotiuduinkin ja voi miten lämpimän vastaanoton sainkaan karvaisilta kavereiltani.Simo suorastaan sekosi,tyyliin missä mamma on ollut.

Sunnuntaina olimme siskoni kanssa Hollolassa pentunäyttelyssä,jossa Rane pääsi tutustumaan näyttelyden ihmeelliseen maailmaan.Poika oli ihan into pinkeenä,kun paikalla oli hirmuisesti karvaisia kavereita,ei siis ainakaan stressannut tilannetta,toisin kun siskoni.Raasuparka oli ihan jännityksestä sekaisin ja sanoi,että oli liki,ettei pyörtynyt kehässä.Vannoikin kehän jälkeen,että oli viimeinen kerta,kun suostuu menemään.Katsotaan......

Nimetn1Small-1.jpg

Tulevana viikonloppuna pitäisi lähteä kurvailemaan Kangasalalle leonbergien erikoisnäyttelyyn.Sinne olikin ilmoittautunut ihan ennätysmäärä leijonia,olikohan se peräti 177kpl,mutta yli 170 kumminkin.Jännitys rupeaa jo kummasti iskemään pääkoppaan.Saas nähä kuinka meidän käy??Toistaiseksi ainakin Simolla on turkki pysynyt juht hyvänä,toivottavasti ei tee nyt mitään ylläriä näinä viimeisinä päivinä.

Kaikille Erkkariin tulijoille toivotamme tsemppiä kehään!!!!

* * * * * * * * * * *

Pakko oli laittaa tännekin,koska olen niin ylpeä Simputista,kuinka hienosti on pärjännyt tänä vuonna näyttelyissä.Leonettiin on näköjään julkaistu 2009 tilannekatsaus Vuoden leonberginkoirista ja Simo on hienosti sijalla 2,jakaen sijoituksensa kahden muun komean uroksen kanssa.

 

UROKSET / DOGS      
         
Sija
Rank
Koira/Dog Pisteet
Points
N Min
         
1 Kinglord's Mr Magnus 41 3 0
2 Jellonaaman Hot'n Dream 21 2 0
2 Jylhäkallion Muumipeikko 21 2 0
2 Ramavan's Zauber 21 3 0
5 Pyrymetsän Candida 18 2 0

1240153642_img-d41d8cd98f00b204e9800998e