Olemme käyneet uusinta röntgenissä ja tällä kertaa kuvia otettiin 6kpl. Selkärangasta löytyi parin nikaman kohdalta spondyloosia, muuten selkäranka,lonkat ja koko runko näytti hyvältä,paitsi.......vasen polvi. Edelleen jää arvoitukseksi,mikä siinä on, eli tällä hetkellä vaihtoehtoja on kaksi, luusyöpä tai nivelrikko. Ristisiteessä ei nyt sitten ollutkaan mitään vikaa. Meille on varattu aika 17.2.12 uusiin röntgenkuviin,jossa kuvataan tuo kyseinen polvi uudelleen, jotta nähdään onko siinä tapahtunut muutoksia, jos kyseessä nivelrikko, niin muutoksia ei ole tapahtunut juuri ollenkaan.Toisin, jos kyseessä onkin pelkäämäni luusyöpä.

Tuon edellisen päivityksen lisäksi Simosta on otettu, kilpirauhasen vajaatoiminnasta, haiman vajaatoiminnasta, Addisonin taudista, sekä B12-vitamiinista testit ja nämä kaikki näyttivät ok:lta. Toistaiseksi siis tuohon järjettömään laihtumiseen ei ole löytynyt selitystä. Simo siis syö todella hyvin ja saa ruokaa varmaan 50% ellei jopa enemmänkin, kuin painon mukaan pitäisi syödä. On kokeiltu eri ruokamerkkeja ( kaikki energiaa tai extra energiaa), lisänä lihaa ja meidän loput ruuat. Ei oksentele, eikä ripuloi. On saanut madotukset. Nämä olisi kuitenkin ollut kysymyksiä, joita joku olisi halunut esittää. Hieman olen jo epätoivoinen, mutta en anna asian minua täysin masentaa, sillä poika on kuitenkin iloinen ja energinen, kuten on aina ollut.

Nyt sitten syödään erinäisiä pillereitä ja nesteinä lääkkeitä, sitten oli yksi tökötti lisänä, joka onkin piikki muodossa. Järjettömän piikkikammoisena ihmisenä, en niitä pysty pojalle laittamaan, joten onneksi löytyy ystäviä siihenkin hommaan.

Että näillä eväillä nyt jatketaan ja toivotaan parasta.