Lauantaina pienen vesisateen saattelemana oltiin Pirkkalassa Open show:ssa,sekä TOP-20:ssä.Openiin osallistuttiin ihan huvin ja kannatuksen vuoksi.Simon luokan voitti VP kera Neron,Simon ollessa sijalla 4 (eikä meitä siinä luokassa enempää ollutkaan ) ,muita osallistujia en tunnistanutkaan.Saimme kirjallisen arvostelun,jonka lisäilen kotisivuilleni,kunhan saan aikaiseksi...jonossa on jo monta arvostelua kirjaamatta

Osallistuimme ensimmäistä kertaa TOP-20:een, joka päättyi meidän osaltamme siihen ensimmäiseen karsintaan.Parina kehässä oli kaunis Kuratassun Shining Angel, joka tulikin hienosti koko kilpailun kakkoseksi.Tänä vuonna voitoin vei Kinglords Mr Shogun.

Leoyhdistys oli järjestänyt ilmaisen lounaan,kahvit,mehut ym kaikille paikanpäälle saapuneille.Samalla sain tilattua Darelle vetovaljaat, jotta päästään pojan kanssa ensitalvena "urheilemaan".Sen paketin saapumista todellakin odotan.Kuvia mulla ei ole openista,eikä TOP-20:stä.

* * * * * *

Sunnuntaina värjöittelimme aivan älyttömässä tuulessa Somerolla.Veera oli ostanut näyttelyteltan,joka oli aivan loistava niissä olosuhteissa.... jos pystytystä ei oteta huomioon   Tuomarina leonbergeillä oli Marianne Holm.Veeralla ja Willellä ei ollut paras mahdollinen päivä, Willen saadessa T:n. Veera oli kyllä itekkin kaikkea muuta,kuin parhaassa vedossa, maisteltuaan edellisenä iltana Latvian tuliaisiamme.Veeraa lainatakseni "Arvostelu= handlerin olotila T= Tympääntynyt". Tästä on taas hyvä parantaa ja jatkaa kohti uusia haasteita.

Simon osalta päivä oli aivan täydellinen.Mamma oli niiiiin ylpeä pojasta, kun tuomari valitsi Simon ROPksi ja Kipazin Kiss of Passionin VSPksi.Jännityksellä jäimme odottelemaan ryhmäkehän alkua,mutta nälkä ja kylmyys ajoi meidät Someron ABC:lle syömään,lämmittelemään ja aikaa tappamaan.Ryhmäkehän tuomarina oli Marja Talvitie.Meidän edessä kehässä oli kaksi juoksuista tanskandoggia,olihan homma yrittää pitää Simoa aloillaan.Vaahto suupielistä valuen ihasteli edessä olevia tytsyjä.Yllätys oli aivan mieletön,kun Simo valittiin RYP-1:ksi... Veeran säestämänä "pienellä" äänellään.Mä olin siinä vaiheessa jo kovaa menossa autolle...hymyssä suin,kunnes tuomari Marianne Holm tuli toivottamaan onnea BIS-kehään.Siis HÄH.....eix meidän urakka ollutkaan vielä tässä???? BIS-kehässä tuomaroi Matti Luoso,joka valitsi näyttelyn kauneimmaksi koiraksi vehnäterrierin,jolla olikin jo ikää kunnioitettavat 11,5 vuotta,Simon ollessa BIS-2.Sunnuntai oli siis meidän päivämme

Simo Ramavan´s Zauber BIS-2

Simo Ramavan´s Zauber BIS-2

Upeat poksut,ruusukkeet ja kukkakimpun poika kuittasi Somerolta.

 

Sunnuntaina Äitienpäivänä Riihimäen Onnentassussa järjestetään joukkosilmäpeilaus,johon sain onnekseni varattua Simolle ajan.Täytyy toivoa,että pojan silmät olisivat edelleen kunnossa.

 

* * * * * *

Samalla reissulla tuli käytyä moikkaamassa Simon poikaa Raikua.Hienosti poika kasvaa ja kovin on eläväinen tapaus.Ulkona käydään hienosti kakkimassa,sekä ollaan Maken apuna timpurin hommissa, eikä Piiakaan tarvitse ihan yksin pihahommia enään tehdä.

Raiku, "Kormun kansainvälisen koiranäyttelyn" voittajana   Tästä se ura vielä urkenee!!!

Päivittäin treenaillaan jo kesän alkavia koitoksia varten. Luulen kyllä,että siskoni saakin mennä ihan itse kehään,kyllä tuo jo niin hyvin sujuu