Kesäloma oli ja meni,enkä kerennyt edes blogia,saati kotisivujani päivitettyä.Kaikkea on tapahtunut,enkä niitä varmaan enään edes kaikkia tähän hätään muista.Lomalla ollessani ei käyty kertaakaan näyttelyissä,eikä mitään suunnitelmia niiden suhteen ole tehty edes näin syksyä ajatellen eli näyttelyt on mun osalta nyt paketissa toistaiseksi,omien koirieni osalta.

Yksi hauskimmista tapahtumista omalla kohdallani oli tuo Hyvinkäällä järjestetty RotuRace,jonne lähdin Daren kanssa.Joukkueeseemme kuului Vicky & Zero,Veera Wille & Pimu,sekä minä ja Dare.Upesti juoksivat oman osuutensa kaikki muut paitsi mamman "pikkupoika" Dare.Hän päätti heittää makuulle,kun mamma sanoi tyhmänä,että ODOTA!!Lähettäjällä oli täysi työ saada poika ylös ja  liikkeelle.Vihdoin viimein poika lähti hitaan varmasti kävelemään...ihmetellen samalla,että mitäköhän helvettiä mun odotetaan tässä tekevän.Mamma sanoi ensin,että odota ja nyt se huutaa ja hyppii tuolla 50m päässä tasajalkaa.Siivet lurpallaan jäpikkä saapui viimein maaliin,tosin otti se muutaman juoksuaskeleenkin :o) Palkinnoksi jättiluokan hituroinnista poika nappasi tsemppari kunniapalkinnon,sekä ihanan suuren pedin.

Joukkueemme JumboJetit: Vicky & Zero, Wille,Veera & Pimu,sekä minä ja Dare

Mamman pikkumies Dare

Upea Wille

Pirtsakka Pimu

Zähäkkä Zero

Olisko tää sit lepotauko,Daren rankkaakin rankemman suorituksen jälkeen :o)

Toisena joukkueena kisasivat Ripeet Ruskeet:Antje & Väinö, Tuija & Tintti, Mia,Väne & Sulo

* * * * * * * * * *

Nuorin neitini sai naimaluvan eli pääsi ripille lauantaina 14.8.2010.Äärettömän mukavat juhlat ja ilmakin sitten loppupelissa oli vallan suotuisa.Neiti,jolla olen varmaan päiväkodissa nähnyt viimeksi jotain hameen tapaista päällä,oli mielestäni niiiin kaunis juhlamekossaan....jonka hinnasta mamma sai ylimääräisiä rytmihäiriöitä.Kallismaku neidillä,ei kelvannut kuin sellaisen pikkuputiikin aito silkkiunelma,vaikka kovasti yritin tarjota sellaisia edullisempia 80€ luomuksia.

Kummitäti &Iina

Iina & toinen kummitäti

Siskokset ja mummi.....yllätys,että Jenna heitti kaikki juhlatamineet välittömästi kaappiin,kun kirkosta kotiin pääsi.

Serkukset läjässä.....kerrankin!!!!

Iltaa jatkettiinkin sitten sunnuntai aamuun asti Jounin 40-vuotis synttäreillä,viimeiset vieraat lähti vasta sunnuntaina klo 17 ja tuntuu,että toivun edelleen näistä kekkereistä ;o)

Hommaa olikin sitten reilusti ennen juhlia,kun mamma päätti laittaa hihat heilumaan ja remppasi alakertaa ja askarteli kaikkea muutakin.

Kaikki vielä kamalaa kaaosta ja juhliin aikaa muutama päivä.Seiniä kitattu....kiitos Daren ja maalattu,maalasin jopa takan,koska antiikkilaasti oli jo pahasti tummunut.

Sama nurkka jo hieman siivompana.Seinä peilin takana näyttää ihan sinapin väriseltä,mutta on kyl luonnossa maitokahvin värinen.

Pyykkikoreille askartelin tällaiset paskankuljetuskärryt ja suunnitelmissa olisi tehdä koirien ruokatynnyreille samanlaiset.

Vanha kamalan värinen arkku sai uutta ilmettä valkoisella maalilla....nyt oon siihen ihan tyytyväinen.Ennen oli portaiden alla piilossa.

Näinhän se vaan on....joidenki mielestä valitettavasti :D))

* * * * * * * * * *

Kennel Kinglordsiin on syntynyt Simon jälkeläisiä!!!

Tässä muutama kuva pienokaisista.Lisää kuvia tulee ensi viikolla,kunhan nyt ensin käyn pupseja ja mammoja moikkaamassa,kera kameran.Kasvattajan puheiden mukaan pennut vaikuttavat todella tummilta ja vahvoilta leijonan aluilta.

Simon ja Afron rakkauden hedelmät. 1 tyttö ja 1 poika.Syntyneet 04.08.10.

Tässä puolestaa mamman maidosta nauttii,Simon ja Chinan hedelmät eli 1 tyttö ja 3 poikaa.Syntyneet 05.08.10.